NO.1 Rich Batterij in Europa

 Super rich, super cool! 

Innovatieve, geavanceerde, technologische benadering van energieoplossingen.

Online Winkel

 


Energie

Energie station voor Huis/Industrie

RICHACCU de veiligste lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijcel om energie op te slaan. Accucapaciteit variërend van 1 kWh tot 30 kWh, groter/maatwerk ook mogelijk.

Energie opslag voor thuis/industrie

Online Winkel

BMS

RICHACCU batterij beheersysteem (BMS). De eerste IP67 stofdichte en waterdichte lithium batterij beschermingskaart op de markt. Geïntegreerde intelligente softwarebeschermingskaart.

Voor doe-het-zelvers en klant op maat

Online Winkel

Deye Omvormer

Wij zijn officieel importeur van Deye omvormer systemen. De driefasige hybride omvormers worden geleverd met hoogspanningsbatterijen om de beste efficiëntie en minder warmte dissipatie te garanderen.

Eenvoudig te bedienen met mobiele app 

Online Winkel

Enerfree 03

Note:
BYD 302 LFP Cell 1P16S
Air cooling module

Capaciteit:
15 KWh
Bereik batterijspanning:
268.8---345.6 Volt

Binnenkort verkrijgbaar

Enerfree Wall 15.H

Note:
High voltage - Outdoor
DC Output - Battery

Capaciteit:
15 KWh

Bereik batterijspanning:
268.8---345.6 Volt

Binnenkort verkrijgbaar

Enerfree HDC200

Note:
High voltage - Outdoor
DC Output - Battery

Capaciteit:
200 KWh

Bereik batterijspanning:
627.2---806.4 Volt

 

Binnenkort verkrijgbaar

Camper/boot batterij

De LiFePO4-batterij zorgt voor een krachtige en veilige elektriciteit-voorziening voor uw camper, boot en/of garage. Door de hoge stabiliteit van LiFePo4 is de accu veilig in gebruik. Verkrijgbaar van 1 kWh tot 15 kWh.

Voor camper/boot

Online Winkel

Portable power station

Het apparaat is een krachtige draagbare powerstation met een krachtige en veilige 2060Wh LiFePO4-batterij, beschikt over 2 AC-poorten (230 V) met een maximaal uitgangsvermogen van 
2200 W.

 
Power supply

Online Winkel

Auto/Motor accu

Met 1/3 van het gewicht van een normale loodzuuraccu - meer dan 2000 cycli mogelijk (loodzuuraccu slechts 150-300 cycli) - Geen verontreinigende stoffen, bevat geen zuur en zware metalen (lood, cadmium en kwik)

Voor auto/motorfiets

Online Winkel

Verwarmen

Haier warmtepomp

Nieuw in onze winkel zijn de warmtepompen van het merk Haier. De serie warmtepompboilers van Haier zijn ontwikkeld met energiebesparingen voor huishoudens in gedachten en de elektriciteit die door het systeem wordt gebruikt, is alleen de elektriciteit die nodig is om de compressor en ventilator te laten werken. Elektrische weerstanden worden alleen geplaatst als ze echt nodig zijn of als de gebruiker dit vraagt.

* Nu kun je gebruik maken van de subsidie van de rijksoverheid om gratis een warmtepomp aan te schaffen als je deze laat installeren!
U kunt ons vrijblijvend contacten
voor meer informatie.

Nederland stapt in de energietransitie af van aardgas. De warmtepomp is het beste alternatief voor cv-ketels, energiezuinig en goed voor het milieu. Het haalt gratis energie uit de omgeving en bespaart direct kosten. In combinatie met een boiler bespaart het in bestaande woningen direct 50-70% op gas. De exacte besparingen en benodigde maatregelen variëren.

Warmtepompen, een energiezuinig alternatief voor CV-ketels in Nederland, België en koude klimaten. Ze gebruiken elektriciteit om warmte te verplaatsen, waardoor kamers comfortabeler worden. Tijdens het stookseizoen halen ze warmte uit koude bronnen en brengen deze bij u thuis, terwijl ze tijdens het koelseizoen warmte naar buiten transporteren. Efficiënt en milieuvriendelijk!


Voor tips over hybride warmtepomp systemen verwijzen wij u graag naar deze website: Warmtepomp tips!

Hoe werkt dit systeem?

Haier hybride Warmtepomp

De naaste animatie toont een proces waarbij energie wordt gewonnen uit een lage omgevingstemperatuur 
(verdampers) met behulp van een 'slimme truc'. 
Het koelmiddel draagt ​​deze energie en wordt door de compressor naar een hogere druk geperst, waardoor de temperatuur stijgt. 

Wanneer de temperatuur hoger is dan het gewenste niveau, kan de energie worden afgegeven aan het afleversysteem (condensor). Vervolgens verlaagt een expansieventiel de druk van het koelmiddel, waardoor de temperatuur daalt tot onder die van de bron om weer energie te absorberen.

Samengevat: Bron + Compressor = Warmteafgifte.

Hoe werkt dit systeem?

Haier puur electrische Warmtepomp 

De puur elektrische warmtepomp van Haier gebruikt gratis hernieuwbare energie uit de buitenlucht als warmtebron voor ruimteverwarming en het leveren van warm water voor huishoudelijk gebruik.

Deze energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing vermindert het energieverbruik, de bedrijfskosten en de CO₂-uitstoot bij verwarming aanzienlijk in vergelijking met conventionele olie- en gasboilers.

Warmwatervoorziening ter ondersteuning van een volledig scala aan keuzes voor warmtedistributie.

Exclusief leverancier

Haier Warmtepomp boilers 

RICHACCU is de exclusieve importeur en leverancier van Haier warmtepomp boilers in Nederland. 

Maak gebruik van de mogelijkheid om €725 subsidie terug te krijgen als je een Haier warmtepomp boiler laat plaatsen!

Shop

NO. 1 Rich Batterij in Europa.

Bespaar energie voor de planeet, voor de volgende generatie.